Over Palm Crest Apartments

Complex beheer

Het beheer- en de schoonmaak service wordt verzorgd door NIBA management. Met hun ervaring, netwerk en gemotiveerd personeel, zorgen zij er voor dat uw vakantie onvergetelijk zal worden.

U zal een van de medewerkers van NIBA management ontmoeten tijdens de in / uit check en tijdens een tussentijdse schoonmaak bij een verblijf van meer dan vijf dagen. In geval van een speciaal verzoek kunt u contact opnemen met NIBA management, zij zijn bereikbaar tussen 8:00 – 20:00 uur op +5999 678 69 50. Voor noodgevallen kunt u ze ook bereiken buiten kantoortijden, via +5999 687 73 89.

Check-in & Check-out regels

De check-in tijd is vanaf 3 PM en de check-out is voor 11 AM. Wanneer u een late check-out wilt, controleren we de beschikbaarheid en kunnen er meerkosten worden berekend (voor meer informatie, neem contact op met NIBA management).

Palm Crest Plattegrond

Vervangen van bedlakens en badlakens

Bij aankomst zult er voor elk persoon een handdoekenpapakket klaar liggen in uw appartement. Bij een verblijf van langer dan 4 dagen zullen we uw lakens en handdoeken verschonen.
Indien u graag meer gebruik van deze service wilt maken geef dit dan a.u.b. per email voor aankomst. Extra kosten hiervoor worden zijn in rekening gebracht. Er is een wasmachine beschikbaar bij Palm Crest, die u zonder extra kosten kunt gebruiken (wasmiddel moet u zelf verzorgen).

Borg

Bij het boeken betaalt u aan ons een borg. Deze borg zullen wij na vertrek terug storten op uw bankrekening als alles zich nog in goede staat bevindt. Buitengewoon gebruik van water en elektra zal hierop in mindering worden gebracht.

Electriciteit & water verbruik

Tijdens de check in zal een collega de electriciteit en waterstand opnemen met u. Ditzelfde zal ook gedaan worden bij de check out. Met deze informatie berekenen we de kosten die zijn gemaakt tijdens uw verblijf bij Palm Crest. Normaal verbruik van electriciteit en water zullen niet aan u in rekening worden gebracht. Buitengewoon gebruik van water en elektra zullen wij verrekenen met uw borg. Bij een verblijf van twee weken of langer, verhogen wij in overleg de borg.
Houdt u er rekening mee dat de electriciteit en water kosten erg duur zijn op dit eiland, daarvoor gebruik niet onnodig water en zet de airco uit wanneer u uw appartement verlaat.

Zwembad regels

Het zwembad van Palm Crest is open voor alleen gasten, vanaf 08:00 AM tot 20:00 PM ter voorkoming van overlast. Maak a.u.b. gebruik van onze buiten douche alvorens het zwembad te betreden. Het is niet toegestaan om glaswerk en/of aardewerk te gebruiken in en rondom het zwembad. Zorg dat uw kinderen altijd onder toezicht staan bij gebruik van het zwembad. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico.

Afval en ongedierte bestrijding

Regelmatig voeren wij een ongedierte bestrijding uit. Ondanks deze bestrijding zult u mieren, vliegen, kakkerlakken kunnen zien in u appartement en in de omgeving van het appartementen complex.
Ons advies is dat u zorgt dat uw eten altijd goed is afgesloten en in de koelkast bewaard wordt. In de tropen weten insecten altijd waar ze het voedsel kunnen vinden, dus zorg voor een schone leefomgeving. Wanneer uw problemen blijven, kijk dan in de supermarket voor de juiste bestrijdingsmiddelen.

Gasten referentie

Wij doen onze uiterste best om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken. Indien u suggesties of aanbevelingen voor ons heeft laat het ons weten via info@palmcrestcuracao.com.